CASABLANCA BRUNSSUM

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1777 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Casablanca Brunssum. Meer weten? Ontdek meer

16 jun 2024 om 23:45 Bestelling besteld om 22.34, het is nu 23.44 en de bestelling is er nog steeds niet, als je belt en vraagt hoelang het nog duurt zeggen ze '' kweet niet ik weet niet'' uh Hallo? Er is betaald dus je moet een bezorging doen?
16 jun 2024 om 19:43 Was prima eten, mocht alleen wat warmer zijn.
14 jun 2024 om 20:51 Weet niet wat er in is gegooid maar had een zeeeer pikante pasta. Nog nooit gehad. Pizza smaakte ook niet al voorheen. Jammer bestelde vaker maar is echt de laatste keer.
10 jun 2024 om 5:43 Pizza calzone was kleiner als normaal en er zat minder vlees in. Hij was wel lekker
6 jun 2024 om 22:14 Voor de 2e keer besteld en alweer lekker gegeten
5 jun 2024 om 7:29 Heerlijk
1 jun 2024 om 21:02 De frieten waren hard gebakken. Ik had gewone shoarma besteld en kreeg een hele kleine portie shoarma met uien en paprika.
1 jun 2024 om 20:31 hoeveelheid wordt steeds kleiner en duurt te lang
25 mei 2024 om 16:16 Duurde erg lang en ook nog eens het verkeerde gekregen
24 mei 2024 om 20:15 Ik bestel hier vaker. Altijd lekker gegetwn deze keer ook. De bezorgtijd duurde eeg lang dat was wat minder.
19 mei 2024 om 0:04 Heerlijke،
12 mei 2024 om 18:41 Veel te lang moeten wachten, bijna twee uur.